Begin pagina Karwei
Naar de inhoud

Karwei

Co gaat graag mee als we gaan winkelen. Hij brengt vooral graag een bezoek aan dierenwinkels. Hij weet vanaf de parkeerplaats achter de Winkelhof, zonder moeite de weg naar de dierenwinkel te vinden. We slagen er niet in een bezoek aan dit winkelcentrum te brengen, zonder ook even bij de dierenwinkel binnen te stappen. Co zou werkelijk woest zijn als we hem dat bezoekje ontnamen.

Een winkel die een nog warmer plekje in zijn hart heeft, is Ranzijn Tuin & Dier. Hij weet precies waar het gedeelte met dierbenodigdheden te vinden is. Toen we eens over het parkeerterrein liepen en er toevallig een magazijndeur van die afdeling openstond, probeerde hij me daar naar binnen te loodsen. Co weet dat op de servicebalie van de dierenafdeling altijd een grote pot vol hoendensnoepjes staat. Hoewel in die pot vaak precies dezelfde hondenkoekjes zitten als ik in mijn jaszak heb, weet hij niet hoe snel hij me naar de balie moet brengen.

Een jaar of twaalf geleden startte de doehetzelfwinkel Karwei een grote afdeling met dierbenodigdheden. Wij gingen daar meteen kijken, en Co ontdekte tot zijn grote vreugde dat op die afdeling een standaard met twee bakken stond. De ene was gevuld met water en de andere met hondenbrokken. Iedere keer als we naar Karwei gingen, stoomde Co vanaf de ingang onmiddellijk door naar de dierenafdeling. Hij leidde me de hele winkel door, om halt te houden voor die bak en er een paar happen brokken uit te nemen. Hij vond dat prachtig.

Helaas was de dierenafdeling blijkbaar geen succes, want Karwei stopte er al na een paar jaar mee. Voor Co is deze beslissing een trieste zaak. Telkens as we naar Karwei gaan, loopt hij zo snel mogelijk en met opgeheven hoofd en kwispelende staart naar de dierenafdeling, om steeds weer opnieuw te ontdekken dat die niet meer bestaat. Van Karwei, wordt Co dus zeker niet blij.

Mail voor vragen of opmerkingen naar: emailcontact

Volg me op Facebook:

Facebook

Volg me op Twitter:

Naar boven